Livada centar se nalazi na prostoru od ukupno 450m2 . Izgrađen od potpuno prirodnih materijala predstavlja pravu oazu u centru grada. Livada Centar osmišljen je sa ciljem da se osećate opušteno, konforno i pre svega prirodno. U Livada Centru možete koristiti relaks zonu koja se sastoji od saune, tepidariuma (toplih klupa), sa pozitivnim efektima zida himalajskog kamena i posebnog prostora za različite vrste masaže. Centar sadrži dve konforne svlačionice, žensku i mušku sa tuševima. Velika prednost  centra je podno grejanje i centralna klimatizacija koja naročito značajna tokom toplih meseci, sa posebnim filterima, kako bi vazduh bio što kvalitetniji  i zdraviji tokom vežbanja.

Sala za vežbanje je veoma prostrana, opremljena ogledalima i podom kvalitetne podloge od prirodnog drveta,  sa specijalnim mogućnostima rasvete i ozvučenja.

Centar raspolaže sa najkvalitetnijim ekološkim strunjačama za Jogu i Pilates proizvođača Reebok,  bez mogućnosti bilo kakvih hemijskih isparenja, koje pružaju dodatno zadovoljstvo tokom vežbanja. Svi rekviziti su veoma kvalitetni i odabrani sa pažnjom radi što boljih uslova za vežbanje i zdravlje.

Sprave za Pilates – Reformeri i Mve chairs, predstavljaju poslednju reč tehnologije ovog metoda vežbanja i odabrane su u saradnji sa vrhunskim proizvođačem pilates opreme Peakpilates.