O masaži

Mаsаžа je vаžаn fаktor u kulturi zdrаvog življenjа. Nаjefikаsnijа je kаo preventivnа merа u održаvаnju zdrаvljа i vitаlnosti jer kаd mаser redovno “skenirа” nаše telo, može uočiti i nаjmаnje promene i prаvovremeno uticаti nа njih. Onа stimuliše, oslobаđа nаpetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresа, glаvobolje, nesаnice. Neguje kožu i čini je mlаđom, mekšom i sjаjnijom (mаsаžа podstiče cirkulаciju krvi, limfe i energije pа se nа tаj nаčin stаnice čiste, neguju i pune energijom), otklаnjа iz telа otpаdne mаterije, rаzgrаđuje celulit, dovodi telo i psihu u hаrmoniju. Ali nаjvećа vrednost mаsаže je u tome što orgаnizаm postаje sposobаn dа sаm rešаvа svoje tegobe, strujаnjem energije kojа se oslobаđа i dovodi telo u stаnje prirodne rаvnoteže.

SPECIJALNI PAKETI LIVADA CENTRA:

 • 1. 5 relaks masaža (60′) + refleksologija stopala + 10 treninga = 8.500 RSD
 • 2. 3 terapeutske (60′) + 2 relaks (60′) + refleksologija stopala + 10 treninga = 9000 RSD
 • 3. 3 sportske (60′) +   2 relaks (60′) + refleksologija stopala + 10 treninga = 9000 RSD
 • 4. 10 anticelulit masaža + refleksologija stopla + 10 treninga = 10.000 RSD
 • 5. 5 parcijalnih terapeutskih masaža = 5.500 RSD

KREIRAJTE SAMI VAŠ PAKET

POKLONITE DRAGOJ OSOBI MASAŽU PO IZBORU KUPOVINOM VAUČERA

masagecol

Svima su nam poznati blagotvorni uticaji masaže na naše telo i um. Magične ruke terapeuta mogu da uklone bolove, da opuste, smanje tenziju u mišićima.Takav rad zahteva slobodu pokreta koja se bezbeđuje upotrebom različitih ulja koja čine našu kožu klizavomi ne retko masnom. Zašto u toku masaže ne bismo ostvarilii dodatni benefit za sebe i ujedno negovali svoju kožu? Zašto bismo jedva čekali tuširanje da speremo sa sebe masne slojeve koji nas iritiraju? Kako bi bilo kad bi nam anticelulit masaža postala prijatna i negujuća?

Upotrebom odgovarajućih kombinacija biljnih ulja, eteričnih ulja i antioksidanasa pomažemo koži u toku masaže, negujemo je i što je najvažnije uživamo. Na taj način nismo samo objekati masaža postaje interakcija u kojoj nam je prijatno.

Anticelulit ulje sadrži komponente koje pospešuju lipolizu, povećavaju cirkulaciju, podstiču odstranjivanje vode, hidriraju i povećavaju elastičnost. Masaža koja se preporučuje je
limfna drenaža ili sportska odnosno relax masaža umerenog intenziteta. Akcenat je na ulju koje veoma dobro prodire i ima efikasan učinak.

  Sportska masaža je dinamična, zahtevna, brza, masaža celog tela, ili određenih delova tela. Fizioterapeuti i maseri su iskusni i obučeni da primene ove tehnike masiranja kako bi pomogli sportistima da izbegnu povrede, da se brzo odmore nakon velikog fizičkog napora i na taj način im pomognu da poboljšaju svoje sportske rezultate. Prilikom izvođenja sportske masaže fizioterapeut i maser se koncentriše na to da se poveća pokretljivost i fleksibilnost, reši ga natečenosti i ukočenosti mišića i otkloni posledice koje se javljaju usled premora mišića.

  Cena Masaže

   • Sportska masaža 60 min. = 2200 Din.
   • Sportska masaža 45 min. = 1800 Din.
   • Sportska masaža 30 min. = 1400 Din.
   • korišćenje Relaks Zone  GRATIS

  Terapeutska masaža je efikasna u rešavanju upornog bola u ledjima, bola u predelu vrata, ramenog pojasa, koji su pre svega posledica mnogih obaveza čoveka u savremenom dobu. Velike posledice na organizam ostavlja stres, umanjena fizička aktivnost, dugotrajno sedenje ispred računara ili televizora, zamorni isti radni položaji koji opterećuju stalno istu grupu mišića. Na sve ove negativne uticaje, naše telo reaguje tako sto mišićni tonus pojačava i vremenom taj pojačani tonus mišića prelazi u razna bolna stanja. Koliko god je rekreacija pozitivna, takodje i ona može uticati negativno na organizam. Sastavni deo svakog bavljenja sportom, pa i rekreativnog su te manje povrede mišića i zglobova. Rezultati toga su bol i upale.

  Cena Masaže

   •  Terapeutska masaža 60 min = 2.200 Din.
   • Terapeutska masaža 45 min = 1.800 Din.
   • Terapeutska masaža – parcijalna 30 min = 1.400 Din.
   • korišćenje relaks zone gratis

  Relaks masaža, odnosno masaža za opuštanje, izvodi se u prijatnom ambijentu, uz laganu muziku, kao i mirisne štapiće i kvalitetna eterična ulja koja se primenjuju i u aromaterapiji.
  Relax masažu izvode visoko stručni maseri i fizioterapeuti. Ova tehnika masaže za opuštanje celog tela poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, podiže raspoloženje, poboljšava koncentraciju, ubrzava metabolizam i pomaže detoksikcaju i izbacivanje nagomilane tečnosti iz masnog tkiva. Maseri i fizioterapeuti posebnu pažnju posvećuju relax tehnikama masaže koje oslobađaju akumulirani stres.

  Cena Masaže

   • Relaks masaža 90 min. = 2900 Din.
   • Relaks masaža 60 min. = 2000 Din.
   • Relaks masaža 30 min. = 1200 Din.
   • korišćenje Relaks Zone  GRATIS

  Anticelulit masaža 30 min = 1400 RSD